SINE MAGNETICE

Afiseaza: 1-24 din 96 produse

 Filtre
Sistemul de șine magnetice se poate echipa cu o varietate de corpuri de iluminat ambientale sau de accent. Se pot realiza diferite configurații de iluminat arhitectural interior, pe tavan sau perete cu colțuri la 90°. Sistemul cu șine magnetice este o soluție modernă, minimalistă, pentru iluminatul rezidențial, cât și în spații comerciale sau de birouri, recepții sau săli de conferințe.

Configurarea unui sistem de iluminat pe sina magnetica

1. Prima etapa este aceea de alegere a formei sistemului de iluminat pe sina magnetica: linie continua, patrat, dreptunghi, forma de L, etc.
Forma patrata este recomandata pentru utilizarea in camere de zi sau spatii de lucru de tip birou.
Forma U recomandata in camera de zi sau dormitor.
Forma L recomandata pentru holuri, dormitoare, living.
Forma I recomandata in bucatarie, hol.
Sinele sunt configurate la dimensiuni de 1m sau 2m, pot fi taiate la orice dimensiune si pot fi imbinate cu ajutorul conectorilor de tip liniar, L si a accesoriilor.

2. A doua etapa este aceea de identificare a zonei si a suprafetei pe care se va realiza montajul aplicat sau incastrat si dimensiunilor dorite: tavan de rigips, tavan de beton etc. Pentru tavanele de rigips este recomandata sina incastrata iar achizitia acesteia trebuie realizata inainte de realizarea structurii de sustinere pentru tavan prin trasarea formei si a zonelor in care vine implementat sistemul de iluminat pe sina magnetica incastrata. Daca am inchis tavanul de rigips avem fie solutia unei sine magnetice incastrate slim fie solutia unei sine magnetice aplicate sau suspendate.

Daca nu esti convins ca ai facut configurat sistemul corect, nu ezita si trimite-ne o solicitare scrisa pe e-mail - office@lumyo.ro sau telefonic la numerele afisate pe www.lumyo.ro si specialistii nostri te vor consilia pentru a face cea mai buna alegere!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!