PROFILE DECORATIVE

Afiseaza: 1-24 din 553 produse

 Filtre
Mardom Decor este o companie specializată în producția de profile și riflaje decorative pentru interior. Colecția de profile decorative cuprinde modele deosebite, create în colaborare cu designeri polonezi consacrati: plinte, cornise, brauri, masti pentru galerii, profile pentru iluminat indirect LED, rozete decorative, coltare, pilastrii, coloane, rame si alte elemente decorative.

Plintele sunt construite utilizand tehnologia inovatoare ScratchShield®, care consta in intarirea extrema a acestora. Diferența este uriașă și vizibilă atunci când încercați să zgâriați plinta cu o unealtă ascuțită. Duritatea plintelor cu tehnologia ScratchShield® este cu 24% mai mare decât a plintelor standard ale concurenților. Duritatea este măsurată cu un hardimetru și exprimată pe scara Shore. Plintele de la Mardom Decor sunt fabricate din PolyForce®, un polimer dur foarte rezistent si stabil dimensional. Acest material este 100% rezistent la apa astfel incat plintele nu sufera din cauza spalarii dese cu mopul ud si pot fi folosite chiar si in medii foarte umede cum sunt baile sau bucatariile. 

Profilele pentru iluminat indirect Mardom Decor au la baza tehnologia unică LightGuard® care oprește complet trecerea luminii LED prin suprafața lor. La produsele normale efectul de transmisie al luminii este un fenomen des intalnit din cauza translucidității materialelor și afectează în mod negativ efectul vizual al profilului iluminat. Pentru a elimina acest efect, este necesar să lipiți o bandă de aluminiu în interiorul profilelor la cele mai multe dintre produsele oferite de concurenta. Profilele cu tehnologia LightGuard® rezolvă complet această problemă. Lumina este dispersată uniform în jurul profilului și nu trece prin suprafața sa.

Cornișele decorative sunt un element foarte important în decorarea oricarui proiect rezidential sau comercial. Alegerea unei cornișe decorative este foarte importantă pentru un design original si de impact. Cornișa are originea in arhitectura antica grecească și are nu numai rol de decorare, dar aceasta poate ascunde imperfecțiunile pereților sau ale tavanului. 
 

Braurile decorative de interior sunt utilizate pentru decorarea usilor, ferestrelor, fatadelor si peretilor caselor. Cu ajutorul braurilor de perete se pot realiza forme de diferite marimi,  accentuand anumite zone ale spatiului pe care il amenajati.  Braurile decorative sunt detalii care aduc valoare amenajarii prin aspectul vizual placut pe care acestea il creeaza. 

Braurile se utilizeaza pentru a proteja peretii de urmele scaunelor, se pot realiza chenare decorative care vor crea noi puncte de interes in camere, delimiteaza peretii vopsiti in culori diferite sau peretii acoperiti cu modele si texturi diferite de tapet.  Braurile decorative permit vopsirea în diferite nuanţe şi curăţarea lor, în acest mod fiind uşor de integrat în amenajări cu diferite teme şi stiluri. 

Rozetele decorative de tavan,sunt elemente pentru decorarea plafonului cu elemente clasice sau moderne dar care vor aduce intotdeauna un plus de valoare si indvidualitate oricarei amenajari. Rozetele aplicate pe tavane in zona centrala unde sunt dispuse candelabre, lustre sau corpuri de iluminat scot in evidenta valoarea acestora si delimiteaza camera. Rozetele pot fi folosite si alaturi de alte decoratiuni pentru ancadramente din profile decorative, pentru realizarea de forme pe pereti sau alte elemente de mobilier, permit vopsirea lor in culori diverse si pot contribui la o amenajare originala si functionala.
 

Mardom Decor se defineste prin calitatea premium și atenția pentru detalii, producția bazându-se pe tehnologii inovative patentate!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!